Kiväärin kohdistusradan toimintaohje

Kiväärin kohdistusradan taulukehikot ja niiden kiinnityspuut ovat huonokuntoisia. Niitä on uusittu. Taulukopista löytyy kaksi taulujen kiinnityskehikkoa. Kiinnityskehikoita on tulossa lisää. Älkää ampuko pystytolppiin tai muihinkaan ratalaitteisiin. Niihin ei saa kiinnittää tauluja. Kiinnittäkää taulut ja mahdolliset taustakartongit taulukehikoihin nitojalla. Kiinnittämiseen ei

Ympäristöluvan mukainen velvoitetutkimus on tilattu

Pielisen Ampujat ry on tilannut Ramboll Oy:ltä Tainion rata-alueelta perustilaselvityksen tarkkailumittauksineen. Työ käsittää maastosta tehtävät näytteenotot laboratoriotutkimuksineen sekä raportit. Hankinnan kokonaishinta seuralle on n. 6100 euroa. Hankinta on voimassaolevan ympäristöluvan velvoittama, josta seura huolehtii. Lupavelvotteiden täyttäminen mahdollistaa ampumaurheilutoiminan Tainiossa.  

Uudet ampuma-ajat ja Ratakortti

Tainion Ampumaurheilukeskuksen uusi ympäristölupa on lainvoimainen. Voimassaolevat ampuma-ajat (pdf) Seura on ottanut käyttöön ratakortin v. 2014 alkaen. Ratakorttimaksulla katetaan ympäristöluvasta ja radan käytöstä aiheutuvia kustannuksia. Haulikkoradoilla peritään kiekoista ns. kierrosmaksua. Asiasta tarkemmin ”Ratakortti ja käyttömaksut” – valikossa, siirry sivulle (klikkaa)