Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa Suomen olevan poikkeusoloissa  koronavirustilanteen vuoksi. Samalla hallitus on 16. maaliskuuta linjannut lisätoimenpiteitä, joilla pyritään suojaamaan väestöä sekä turvaamaan yhteiskunnan ja talouselämän toiminta.

Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu mm. julkisten kokoontumisten rajoittaminen 10 henkilöön.

Täten Pielisen Ampujat ry peruu ilma-aseiden yleiset ampumavuorot maanantailta, tiistailta, keskiviikolta ja torstailta. Peruminen ei koske yleisten vuorojen ulkopuolella tapahtuvia yksittäisten aktiivi- ja kilpa-ampujien harjoitteluvuoroja. Rajoite on voimassa kuukauden 16. huhtikuuta saakka mikäli  muuta ei ilmoiteta. Tiedotamme seuran sivulla asiasta.

Valtioneuvoston tiedote

Johtokunta   

Ilma-aseiden ampumaharjoitusten yleiset vuorot on peruttu !