Seuran junioriampujat Tuuli, Martti ja Maiju Saraniemi osallistuivat Salossa 26.-27.4.2019 pidettyyn Kultahippufinaaliin. Joka vuosi keväällä pidettäviin ilma-aseiden Kultahippufinaaliin saapuu kilpailemaan mestaruudesta koko suomesta 14 vuotiaita ja nuorempia ampujia. Tänä vuonna ampujia oli yli 300.

Ilmakivääriampuja Martti Saraniemen ahkera harjoittelu tuotti lopulta sen kultaisen hedelmän hänen saavuttaessaan tiukassa kilpailussa voiton tuloksella 188.2. Sarjassa oli 49 ampujaa. Onnea Martti !

Tulokset 12vt kivääri

Tuuli Saraniemi sarjassa 14vt ilmakivääri sijoittui hienosti sijalle 13. Kuten Martilla, ensimmäinen sarja oli työläs, mutta loput sarjat menivät hyvin. Sarjassa oli kaikkiaan 61 ampujaa.

Tulokset 14vt kivääri

Porukan kuopus Maiju Saraniemi oli ensimmäisessä isossa kilpailussa. Noin 10 senttiä korkeampi pöytä aiheutti asennon hakemiseen oman haasteensa, mutta Maiju hoiti ammunnan tyylikkäästi hymy suupielessä. Maiju saavutti sijan 36. Ampujia sarjassa oli yhteensä 59.

Tulokset 10it kivääri

Martille SM-kultaa Kultahippufinaalista !