Ilma-aseiden ammuntaharjoitukset alkavat yleisen vuoron harjoituksella 1. lokakuuta maanantaina klo 18 alkaen.Yleisen vuoron harjoituksissa voi ampua ilmakiväärillä ja -pistoolilla. Ikäsarjarajoituksia ei ole. Jatkossa harjoitukset pidetään aina maanantaisin samaan aikaan.

Keskiviikkona 3. lokakuuta alkavat ilmakiväärin  juniorivuorot. Vasta-alkajat ja n. 7-11 vuotiaat harjoittelevat klo 17-18 ja n. 11-14 vuotiaat ampujat harjoittelevat klo 18-19. Noin 14-17 vuotiaat harjoittelevat klo 19-20. Jatkossa juniorivuoro on aina keskiviikkoisin samoihin aikoihin.

Ilmapistooliampujat aloittavat tosrtaina klo 4. lokakuuta klo 18. Jatkossa harjoitukset pidetään aina torstaisin samaan aikaan.

Radalta saa tauluja ja luoteja edullisesti. Seuralla on ilmakiväärejä ja -pistooleja sekä kuulosuojaimia, joten omia ei tarvitse välttämättä hankkia.
Harrastukseen voi käydä tutustumassa muutaman kerran ilman seuran jäsenyyttä. Nuorille (20 vuotta ja nuoremmat)  jäseneksi liittyminen on ilmaista, vuosimaksu on 15 euroa. 

Ilma-aserata sijaitsee os. Rauhalantie 9. Sisäänkäynti maanalaiselle radalle tapahtuu pienen huoltorakennuksen kautta.

Katso sijainti

Ilma-aseiden ammuntaharjoitukset alkavat !