Vuoden 2017 ilma-aseiden Karelia Match kilpailut pidettiin Joensuussa 09.12.2017. Seuralta oli hyvä 7 ampujan joukko kilpailemassa ilmakivääri ja -pistooli lajeissa. Kaikkinensa kilpailijoita oli n. 35.

Kilpailun kovimman tuloksen 398 ampui Suomen edustusampujiin kuuluva Kiteen Ampujien Inka Havukainen naisten ilmakiväärin 40 laukauksen kilpailussa.

Pielisen Ampujien pistooliampujat eivät ehkä olleet parhaimmillaan. Mutta naisten ilmakiväärissä Seija Ikosen 5. sija tuloksella 364 on teko joka ansaitsee huomion. Yksikään Seijan neljästä 10 laukauksen sarjasta ei ollut alle 90 pistettä.

Junioreissa Martti Saraniemi ampui omalla tasollaan saaden 157 pistettä. Nuoret tyttöampujat Maiju ja Tuuli Saraniemi ampuivat kumpikin oman ennätyksensä, Maiju 184 ja Tuuli 276. Tuulin ammunta kulki hienosti. Hopeaa saavuttanut Kiteen Ampujien Siiri Nenonen ampui 256 pistettä.

 

Seuran ampujia Karelia Match 2017 kilpailussa