Kaunis ja ennenkaikkea sateeton lauantaipäivä keräsi Tainioon yhdeksän pistooliampujaa kilpailemaan vuoden 2017 vakiopistoolin seuranmestaruudesta.

Tänä vuonna mestaruuden sai Raimo Timonen. Hopeaa ja prossia saavuttivat Tauno Matilainen ja Jarmo Saraniemi.

Kilpailun jälkeen seurasi palkintojen jako kahvitteluineen. Suunnittelimme myös jo ilmapistooliammuntojen aloittamista. Viikottainen ilmapistoolin harjoittelupäivä pysyisi entisellään torstaina ajalla klo. 18-20. Ilmoitamme myöhemmin tarkan harjoitusten aloitusajankohdan.

Yleiset pienoispistoolin ammuntaharjoitukset tällä kaudella päättyivät näihin kisoihin. Ampujia varmasti käy vielä radalla syksyn aikana. Viestimme menoista whatsapissa. Mikäli olet kiinnostunut pienoispistooli ammunnasta niin ota rohkeasti yhteyttä toimihenkilöihin !

Tulokset löytyvät Kilpailutuloksia– valikosta

Vakiopistoolin seuranmestaruus kilpailujen tulokset