Kehittämishanke

Pielisen Ampujat ry aloitti vuonna 2016 3-5 vuodelle aikataulutetun rata-alueiden uudistamisen ja kehittämisen. Seura on saanut kehittämishankkeelle leader rahoituksen. Kokonaiskustannusarvio on 232 000 euroa, josta leader osuus on 50 %.

Kehittämishankkeen tavoitteena on, että radat palvelisivat entistä paremmin koko maakunnan ampumaurheilijoita ja metsästäjiä. Hankkeen aikana mm. remontoidaan ja huoltomaalataan Tainion ampumaurheilukeskuksen rakennuksia. Uusia sadesuojakatoksia ja katsomotiloja rakennetaan sekä parannetaan lämmitysjärjestelmän energiataloutta. Myös rata-alueen väylästöä kunnostetaan.

Hankesuunnitelma sisältää myös erittäin tarpeellisia laitehankintoja. Haulikkoratojen vanhat ja huonokuntoiset heittimet uusitaan. Vanhoja 1970- luvulla hankittuja ilma-aseita vaihdetaan nykyaikaisiksi sääntövaatimukset täyttäviksi aseiksi jne.

Vuonna 2016 tehtiin n. 1200 tuntia talkootyötä. Ratojen 1-3 (skeet/metsästyshaulikko) heittimet sekä trapheitin on uusittu. Lisäksi ilma-aseradalle on hankittu uusia ilma-aseita.

Seura välittää suuret kiitokset talkoolaisille. Seura toivoo myös tänä vuonna runsasta osanottoa talkoisiin; yksikin tunti on tarpeellinen ja hyödyksi. Talkootöitä tulee koordinoimaan Juha Sihvo. Asiasta tiedotetaan tarkemmin.

päivitys 28.5.2017

 

Radan kehittämishanke