Ilma-aseiden ammuntaharjoitukset alkavat !

Ilma-aseiden ammuntaharjoitukset alkavat yleisen vuoron harjoituksella 1. lokakuuta maanantaina klo 18 alkaen.Yleisen vuoron harjoituksissa voi ampua ilmakiväärillä ja -pistoolilla. Ikäsarjarajoituksia ei ole. Jatkossa harjoitukset pidetään aina maanantaisin samaan aikaan. Keskiviikkona 3. lokakuuta alkavat ilmakiväärin  juniorivuorot. Vasta-alkajat ja n. 7-11 vuotiaat harjoittelevat klo 17-18 ja n.

Practical kilpailut Tainiovaaran ampumaurheilukeskuksessa v.2018

Aloitimme kisakautemme 23.05.2018 loistavissa olosuhteissa.  Lajimme on pistooli practical. Kisamme ovat avoimet kaikille turvallisen ampujan statuksen omaaville. PA:n jäsenille osallistuminen ilmaista, muille ratakorttimaksu. Tervetuloa. Kisat level 1 luokkaa. Lisätietoja: Juha Riikonen Su 1.7.2018 Nordic Tattoo kisa peruutettu, pidetään myöhemmin. Nordic

Uusi ampumaratalaki

Uusi ampumaratalaki on hyväksytty eduskunnassa ja se tulee voimaan 01.12.2015. Ampumaratalaki 763/2015 (pdf) Linkki lain valmisteluun liittyvään ns. hallituksen esitykseen, jossa ampumaratojen lisäksi esitetään lailla säädettäviksi myös eräitä ilma-aseiden hankintaan ja aseiden säilyttämiseen liittyviä asioita. Dokumentti sisältää lain yksityiskohtaisia perusteluja ja selityksiä.  HE_20_2014  (pdf)